AANVRAAG Galactische Federatie

Des'ree - Life + lyrics

Seguidores

miércoles, 27 de enero de 2010

30 januari 2010


De vistas en tid bland er och påverkar några av er utan att ni vet om det, och när deras uppdrag är avklarat återvänder de till vårt rymdskepp. Dessa sporadiska besökare avslöjar sällan sin identitet för någon av er, utom i vissa fall då deras uppdrag uppmuntrar till det. Men det vanliga är att de fullgör sin uppgift ”inkognito” i den stad eller by dit de kom för ett bestämt uppdrag.



Hälsningar från Rymdskepp Alfa!

Vårt uppdrag, att å ena sidan leda er alla fram till kunskapen om vår existens och å andra sidan att berätta för er om våra förehavanden och anledningen till varför vi finns på den här planeten, närmar sig nu en extremt kritisk tidpunkt. Rymdskeppet Alfa har en mycket relevant uppgift att fullfölja inom den Gudomliga Planen. När vi kommer in i efterföljande och senare stadier kommer vi att hålla er informerade via internet, genom att använda detta mycket praktiska verktyg för vårt syfte att låta er känna till varje handling vi utför, så att ni är vet om dem. Vi vill göra på det här sättet för vi vill att ni alla, de människor som redan vaknat och de människor som börjar vakna i dessa föränderliga tider, att ni alla ska förstå att den här förändringen för mänskligheten på planetnivå är något som berör oss alla, de som hör hemma på den här planeten likaväl som vi som hör hemma på lite olika astrala avstånd. Alla har vi gått samman som en enda kropp för att genomföra det dimensionsskifte som planerats av Gud för er i den här aktuella tiden.

Det finns många och olika grupper individer på den här planeten, som faktiskt inkarnerat i fysiska kroppar, som arbetar för mänskligheten och planeten. Även om de inte har några påtagliga bevis för det, så känner de till vår existens, därför att de vet inom sig att de får hjälp av planetariska civilisationer utanför den här världen. Och varför har så många, så många av er den här mystiska inre övertygelsen att vi finns här, trots det faktum att vi inte formellt har presenterat oss? Du vet, ”Hallå, jag är Kryon, jag är SaLuSa, jag är Ashtar Sheran, jag är Silisius från det ena eller det andra planetsystemet.” – ”Hallå, jag är Alex, Mauricio, Maria och Jennifer, och vi föddes på den här planeten.” Någonting åt det hållet, eller hur?
Nåja, har tanken slagit dig varför du är så helt säker på vår närvaro och hjälp, när vi inte har presenterat oss på det fysiska planet? Meditera på detta. Reflektera på det.

Och varför tror inte andra människor, utrustade med hög intelligens och även med en viss allmän andlig kunskap, varför tror de inte på oss och varför ger de nedsättande kommentarer som: ” Oh, kom inte och prata med mig om Marsmänniskor, jag har redan tillräckligt med problem att lösa här på Jorden!” (Som om vi var här för att skapa problem för er, milda makter!) Vi känner till alla de här sortens konversationer och vi känner till dem därför att vi övervakar dem från våra rymdskepp. Det är anledningen till att vi känner varenda en av er mycket väl, bättre än ni tror! Därför är det sant att vi är nära, mycket nära er, lika nära som ert eget hjärta!
Och jag inbjuder er till att reflektera över en annan sak; Varför har de flesta av er, som läser våra meddelanden på grund av att ni känner trovärdigheten i dem, alltid känt sig som främlingar i en värld, vars värdesystem och sätt att vara inte stämmer överens med hur ni tycker det borde vara? Många andra planerar hela sina liv inom ramen av en jordeexistens, och de känner sig väl till mods och är vana vid sättet att leva på jorden.

Å andra sidan så har många andra som du själv som nu läser det här meddelandet, alltid känt sig som främling här och är olycklig över det sätt som folk lever och tänker på den här planeten. Vad tror du ligger bakom detta faktum?
Sedan årtionden arbetar en del varelser från olika världar med att förbereda mänskligheten på Jorden. De agerar oupptäckta och anonymt inom ert samhälle. De vistas en tid bland er och påverkar några av er utan att ni vet om det, och när deras uppdrag är avklarat återvänder de till vårt rymdskepp. Dessa sporadiska besökare avslöjar sällan sin identitet för någon av er, utom i vissa fall då deras uppdrag uppmuntrar till det. Men det vanliga är att de fullgör sin uppgift ”inkognito” i den stad eller by dit de kom för ett bestämt uppdrag.

Sedan har vi också det andra fallet, mer vanligt än det förra, där många av er har följt med oss i våra transportrymdskepp till den här koordinaten inom rymd och tid, men som har uppdrag som är mycket mer vittomfattande och som tar längre tid att genomföra än de som nämndes tidigare. I det här fallet ikläder de sig en mänsklig fysisk kropp, och går in i moderns livmoder precis som de övriga mänskliga själarna gör och går igenom födelseprocessen, uppfostran och utbildning som vilket annat barn som helst i motsvarande situation. De har en mor och far här på jorden och väcker inga misstankar från andra personer i sin närhet. Andra människor ser dem som jämlika, men själva känner de sig hela tiden som främlingar här, och djupt inom sig ser de inte på sig själva så, som de ser på andra i sin omgivning. De söker sina vänner bland personer som känner och tänker som de gör (och nu när vi har Internet ligger den möjligheten inom räckhåll), och de känner sig nöjda med att enbart prata om ämnen som UFO:s, paranormala händelser, änglar och andra ljusvarelser. Ämnen som engagerar personer hemmahörande på den här planeten, såsom sport, politik eller berömda människors liv och leverne, är dödstråkiga för dem.

Jag hoppas att jag har varit till hjälp, så att en eller annan av er kunde identifiera sig med den sista gruppen vi beskrev i dag. Detta är ett av våra uppdrag, och faktiskt ett mycket tillfredställand sådant: att hjälpa er att lära känna er själva bättre, att ge er en aning om era ursprung och vad ni kan göra för att aktivera vissa inre verktyg, vilket kommer att ge er kraft att med mer entusiasm och större effektivitet utföra era respektive uppgifter.
Jag säger adjö för den här gången och önskar er en fin dag, och naturligtvis att ni ger er en trevlig stund till att reflektera över det här meddelandet.

Frid och Kärlek.


Source: commander Sohin
Channel: Kris-Won
translator: Inga and Cagga

Translator English: Gloria and Steve

26-january-2010



Tänker du göra det? Försök, och utvärdera sedan i efterhand, vid dagens slut när du gått och lagt dig. Har den här inställningen hjälp dig att bli gladare och känner du dig mindre olycklig på grund av dumheter? Se dig själv i spegeln och gör grimaser, ja, skratta åt dig själv! Samarbeta på det här sättet och du gör dig själv gladare och du gör världen till en mer positiv plats, en ljusare plats och mer andlig.



Mycket har sagts och skrivits om en del personers förmåga att ta kontakt med avlidna människors själar, med varelser från stjärnorna (som vi), eller med sublima varelser som änglar och ärkeänglar. Bland er finns det många män och kvinnor, som har utvecklat denna förmåga, antingen i just detta liv eller under en följd av liv. I det sist nämnda fallet har personen troligen haft förmågan sedan barndomen, medan personen i det första fallet har frambringat den som vuxen genom lämpliga och specifika andliga övningar.

Emellertid använder många av dessa personer de här latenta förmågorna med fel avsikt. Det kan vara för att skada andra varelser genom det man kallar ”svart magi”, eller för att på annat sätt dra fördel av sin skicklighet och lura godtrogna personer och plocka dem på stora summor pengar, d.v.s. för att bedra dem. Lagen om Karma kommer i samtliga dessa fall att ta hand om detta, genom att ta bort den här kraften från dem, - den förmåga, som de fått som gåva, som present, som en naturlig förmåga men som de inte visste hur de skulle hantera för allas bästa. Många av dessa, stackars olycksfåglar, accepterar inte det faktum, att de har förlorat denna ”guldgruva” och fortsätter att låtsas som om de fortfarande har tillgång till de här krafterna, för att till slut genomskådas som ”fuskare” och ”bedragare”. Och detta beror på att lagen är väldigt klar: ”Ju mer du tar emot, desto större blir ditt ansvar, och du ska använda det du välsignats att ta emot för det högsta goda.” Detta, kära barn, är en universell levnadsregel, vilket alla som åtnjuter någon speciell förmåga bör tänka på, - de som har något vilket gör dem annorlunda än det stora flertalet.

Men, även de som använder sina speciella förmågor rätt och riktigt, till exempel de som är medier, clairvoyanta, clairaudianta , eller har en begynnande telepati, vilken inte är fullt utvecklad i likhet med vår, eller har någon liknande speciell förmåga, även alla dessa personer kommer att utsättas för fallgropar, en svårt test att övervinna som består i arrogans, fåfänga och högfärd. Det är mycket lätt för en själ, som ännu inte är perfekt, att se sig själv som överlägsen andra bara för att han/hon har den gåvan eller för att han/ hon tror sig närmare Gud eller har favoriserats av Honom för att fått motta den här speciella förmågan. Det är många, väldigt många, som inte klarar av det här testet och gör ett fatalt misstag. Den oundvikliga Kosmiska Karmalagen kommer att ge dessa själar en läxa i ödmjukhet så att de blir redo att hjälpa andra – utan att bli högfärdiga och arroganta!

Detta, kära ni, är anledningen till varför det är så svårt för oss att hitta själar, som inte utsätter sig för de här svagheterna och som är redo – utan någon önskan att vara huvudpersonen eller för att tjäna pengar – att ge av sin tid för att ta kontakt med oss viket, tillsammans med andra, kommer att bidra till att fler och fler människor på denna underbara planet får hjälp till att få tillgång till den sanning som gömts och manipulerats alltför länge.

De personer, som är hängivna den Gudomliga Planen och till manifesterandet av Hans planer på det här fysiska och materiella planet, med en ödmjuk och enkel attityd i sina handlingar, utan att var anspråksfulla eller söka publicitet för sina handlingar, och utan någon önskan om ersättning för sin gudomliga hjälp till denna sak, dessa personer är, som vi redan sagt vid ett annat tillfälle, för oss mer värda än guld, diamanter och ädla stenar. Och deras hjälp och samarbete med oss är så enormt och underbart att vi saknar ord för att tacka dem för deras kärleksfulla medverkan, vilket i många fall görs i tystnad och utan andra människors kännedom.

Men de är kända och väl sedda av oss, vi som vet om potentialen hos var och en av er. Snälla ni, tro mig när jag säger, att vi känner er bättre än ni känner er själva. Att vi känner till era svagheter och brister? Ja. Att vi känner till vilka förmågor ni har och på vilket sätt ni bäst kan stödja oss? Jo då, det också.

Tillåt mig att avsluta dagens meddelande med att ge er alla ett råd, som kan hjälpa dig som person att bli gladare och inte lida mer än du ”önskar” (notera att jag sa: lida mer än du ”önskar”). Ta inte livet så allvarligt, oroa dig inte så mycket över varje liten sak, som kommer på din livsväg, gläds mer åt de små tingen, gå ut i det fria och ta kontakt med naturen, tillbringa mindre tid i städerna, le mera, klaga mindre och var uppmärksam på den skönhet som omger dig.

Tänker du göra det? Försök, och utvärdera sedan i efterhand, vid dagens slut när du gått och lagt dig. Har den här inställningen hjälp dig att bli gladare och känner du dig mindre olycklig på grund av dumheter? Se dig själv i spegeln och gör grimaser, ja, skratta åt dig själv! Samarbeta på det här sättet och du gör dig själv gladare och du gör världen till en mer positiv plats, en ljusare plats och mer andlig.

Var glad, var glad!

Frid och kärlek!


Source: commander Sohin
Channel: Kris-Won
translator: Inga and Cagga

Translator English: Gloria and Steve

24 januari 2010.

När vi säger så, menar vi att deras nivå vad gäller uppmärksamhet, närvaro och uttrycksätt inte längre ligger på egonivå eller personlighetsnivå, utan på deras själsnivå. När man tillåter sin själ i stället för egot att vägleda sig, kommer sinnet att lysa starkt med en för jordemänniskan okänd klarhet, och det kommer att kvalificera denne för uppdrag som är mer relevanta och mer passande för en högt utvecklad varelse. Med detta följer att den kontakt du har med oss blir mer fruktbärande, tack vare höjningen av ditt medvetande som är en produkt av din Upphöjningsprocess. Vi kommer då att arbeta hand i hand, och vårt gemensamma arbete kommer att ge mycket mer positiv effekt än om du hade stannat kvar på din nuvarande medvetandenivå.


Hälsningar från Rymdskepp Alfa!

Många skäl dyker upp i min hjärna till att uppmuntra en mänsklig varelse på denna underbara Jord till att förbereda sig och arbeta med sig själv och andra för att uppnå Upphöjning. Upphöjning (Ascension eller Ascenticism) är hans/ hennes arvedel, och tiden är inne för män och kvinnor med god vilja (of good will) att, om de så önskar, ta utvecklingssteget och bli det högre medvetandets supermän och superkvinnor. När vi säger så, menar vi att deras nivå vad gäller uppmärksamhet, närvaro och uttrycksätt inte längre ligger på egonivå eller personlighetsnivå, utan på deras själsnivå. När man tillåter sin själ i stället för egot att vägleda sig, kommer sinnet att lysa starkt med en för jordemänniskan okänd klarhet, och det kommer att kvalificera denne för uppdrag som är mer relevanta och mer passande för en högt utvecklad varelse. Med detta följer att den kontakt du har med oss blir mer fruktbärande, tack vare höjningen av ditt medvetande som är en produkt av din Upphöjningsprocess. Vi kommer då att arbeta hand i hand, och vårt gemensamma arbete kommer att ge mycket mer positiv effekt än om du hade stannat kvar på din nuvarande medvetandenivå.

Om du läser de här raderna så är det på grund av att din medvetandenivå är aningen högre än hos flertalet mänskliga varelser, som fortfarande huvudsakligen befinner sig i ett ”dröm”-tillstånd. Det är vårt jobb, och det kommer också att bli ditt, att hjälpa till att få människor ut ur denna illusion, detta drömtillstånd som många lever i, eftersom många är redo för att väckas upp. Ju större antal människor som öppnar sina ögon för verkligheten, desto närmare kommer man den kritiska mängd som behövs för att definitivt besegra de onda krafterna. Och ju mer vakna varelser är, desto större är sannolikheten för att snabbare kunna besegra de mörka krafter som strävar efter att dominera jordemänniskans sinne och liv. De energier som gör motstånd mot att bereda väg för en ny Era med kärlek, fred och harmoni, har sina dagar räknade. Trots alla dessa många försök att bli kvar vid makten, finns redan i Himlens dekret att de kommer att förlora. Men vad jag säger er är att ju fler människor som kommer ur sin försoffning, desto starkare kan vi pressa oss framåt så att de mörka kan besegras tidigare. Så därför säger vi alltid, att vi verkligen behöver er hjälp och ert stöd, eftersom det är väsentligt att den nödvändig kraft som får Ljusets att besegra mörkret, kommer fram som ett resultat av föreningen och samarbetet mellan er, kära bröder och systrar på Jorden, och oss, vi som kommer från stjärnorna.

På era biografer och i många bra böcker har ni redan exempel på denna bittra strid mellan gott och ont. Min kanal skulle vilja citera några exempel ur böcker och filmer inom det här området, men det är inte min avsikt. Min avsikt är att prata med er om saker ur verkligheten, och jag letar inte efter exempel ur några författares uppdiktade situationer, även om de inspirerades av varelser från det andliga planet, vars uppgift är exakt den att göra er medvetna om den här striden som ni deltar i på ert medvetandes inre plan. För den verkliga striden, kära ni, utkämpas på era inre plan, snarare än mot yttre fiender, som ni kan ta på eller strida mot genom att använda er fysiska styrka. Det är människans inre strid, hans/hennes upplysta medvetande mot de negativa tendenser som han/hon har släpat på under hundratals och åter hundratals liv av slit och umbäranden på den här planeten.

Priset till dem som vinner denna inre strid blir att få möjligheten att leva i de himmelska dimensionerna, eller att inkarnera i en mer avancerad planet, där du kan sträva efter att nå själens perfektion, men då inte längre inom grova ansträngningar att överleva i en värld av smärta och lidande, märkt av dualitet, utan inom en ram av andlig vetenskap, av konst i sitt högsta uttryck, och av kärle

Ännu en gång hejar jag på er, så att ni gör en kraftfull ansträngning att invändigt förbli inom era högsta mänskliga värden, och jag inbjuder er att räkna med vår hjälp för att uppnå detta. Men för detta krävs av er att ni, först och främst, blir de som höjer sina medvetanden till den nivå som krävs för Upphöjning. Lämna resten till oss!

Frid och kärlek.


Source: commander Sohin
Channel: Kris-Won
translator: Inga and Cagga