AANVRAAG Galactische Federatie

Des'ree - Life + lyrics

Seguidores

martes, 12 de abril de 2011

Alfa Ship, 10-04- 2011. Därför har det varit nödvändigt att införliva dessa nya kontingenter inom ramen för vår taktiska verksamhet ...

Därför har det varit nödvändigt att införliva dessa nya kontingenter inom ramen för vår taktiska verksamhet, vilket naturligtvis inneburit en justering av alla de planer vi nyss antydde. Detta innebär en viss försening med manifestationen jämfört med våra tidigare planer, men detta kommer att rikligt belönas genom en betydligt större effektivitet i genomförandet av de Ljusa himmelska härskarorna.

Hälsningar från Rymdskepp Alfa!

Det var länge sedan min senaste förmedling till er via min kanal, vår älskade Kris-Won. Utvecklingen av vår strategiska plan mot mörkrets krafter, såväl som dess efterföljare, planen för vårVERKLIGA manifestation (inte påhittad som vissa tycks tro; jag är inte en produkt av Kris-Wons eller någon annan kanals fantasi) har krävt min speciella och fortsatta uppmärksamhet och mitt engagemang.

Som jag redan informerat er om i en tidigare kommuniké, har våra kontingenter utökats genom den senaste tidens ankomst av flera varelser från yttre rymden.Det är bröder och systrar som liksom vi kommer för att kärleksfullt erbjuda sig att hjälpa hela den mänskligabefolkningen, såväl som de icke-mänskliga varelserna,under den turbulens de går igenom i denna kritiska tid då vi alla sätter allt på spel.

Därför har det varit nödvändigt att införliva dessa nya kontingenter inomramen för vår taktiska verksamhet, vilket naturligtvis inneburiten justering av alla de planer vi nyss antydde. Detta innebär en viss försening med manifestationen jämfört med våra tidigareplaner, men detta kommer att rikligt belönas genom en betydligt större effektivitet i genomförandet av de Ljusa himmelska härskarorna.

De bröder och systrar som har kommit för att hjälpa oss har villigt och med glädje gjort detta. De har informerat oss om att deras överordnade inte har tvingat dem att komma, utan de är glada över att få delta tillsammans med oss i denna uppgift att ersätta det ockulta och mörka regerandetpå planeten Jorden med en ny grupp ledare. Dessa nya ledares avsikt och mål är befolkningens välfärd i sina respektive länder, inte att själviskt gynna sig själva, såsom det tyvärr har skett fram till nu.

De kommer att hjälpa oss att installera en ny planetär ordning, vilken består av rättvisa lagar för att styra er, och av politiska ledare som alla är födda inom mänskligheten på samma planet, Gaia. Ni kommer själva att vägleda Jordens nationer, men era ledare kommer att väljas utifrån sin inneboende andliga ädelhet i kombination med deras medfödda ledaregenskaper. Ingen korrupt handling av någon politisk ledare kommer att tillåtas.

Detta, mina kära vänner, innebär att ni endast kommer att bära med er en del av ert historiska förflutna. Vi vet att det kommer att glädja alla de hjärtan som börjat förlora hoppet om att få bevittna installationen av en ny ordning på Gaia, - manifestationen av det vi har kommit att benämna "Den Nya Jorden".

Och med detta slutar jag i dag. Det finns inte mycket mer att säga, åtminstone inte för ögonblicket.

Vi påminner er bara om,att vi förblir trogna vårt åtagande att hjälpa er alla att såsom skapelsens kungar på er planet göra detta steg mot Uppstigningen. Vi hoppas att ni kommer att fortsätta engagera er iatt sprida vårt budskap bland människor och familjer som ni tror med allvar kan ta emot den här informationen utan att bli rädda, fjärma sig eller förhåna den.

Och vi ber dig, hjälp även din egen uppstigningsprocess genom att inför ditt sinnes inre skärm börja visualisera hur du vill att den Nya Världen ska vara, - den värld du vet ska komma, - så annorlunda mot den värld du lämnar bakom dig - så full med sköna möjligheter för er alla att bli värdiga medlemmar av den Galaktiska Federationen.

Så må det bli och så kommer det att bli, och medden Högste Skaparens godkännande, vilkenfrån Sin himmelska tron leder allt, ända ner till det minsta och mest obetydliga redskapet i detta komplicerade och sofistikerade fysiska Universum... och därbortom.

Denna Hans välgörande och kraftfulla Hand skyddar oss och vägleder oss i denna viktiga process, och i de processer som kommer senare.

Fatta mod och arbeta hårt för allt det som vi tillsammans önskar!

Frid and Kärlek

Källa: CommanderSohin

Kanal: Kris-Won

Svensk översättning: Inga och Cagga

English översättning : Gloria and Steve

Webbsidor:




No hay comentarios:

Publicar un comentario